Nyt projekt: Se Frem Sammen

Oplever du at stå alene med psykiske vanskeligheder, og mangler du én at dele dine tanker med? Ikke bare hvem som helst, men et menneske, der selv har haft det svært, og som forstår. Så kan du måske have glæde af Projekt Se Frem Sammen. Kernen i Projektet er en gruppe af frivillige, som selv har personlige erfaringer med psykiske vanskeligheder, og som er kommet videre. Det er mennesker, som gerne vil bruge deres erfaringer til at støtte og inspirere andre. De kender op- og nedturene, så de ved, hvor svært det kan være. De ved også at det hjælper at se frem sammen.

Er det noget for dig ?
Det er et gratis tilbud til dig, der har svært ved at se vejen frem, og som har brug for støtte og inspiration til at få øje på nye muligheder og måske mod på at prøve noget af det af.
Der er tale om en telefonisk kontakt, hvor den frivillige ringer til dig. Om I skal tale sammen én gang om ugen eller hver anden uge, aftaler I indbyrdes. Det afhænger af dit behov og af den frivillige. Har I lyst, kan I også vælge at skype, så der kommer ansigt på. Det er helt op til dig.
Under alle omstændigheder er telefonen et rigtig godt sted at mødes. Du kan opholde dig i dit eget hjem, hvis du foretrækker at være i kendte omgivelser. I behøver ikke at se hinanden, og du kan være anonym, hvis det er det du foretrækker. Det kan gøre det væsentlig lettere at tale om sig selv og sine vanskeligheder.

Hvis du vil høre mere, så kan du enten sende en mail til Shazia (shazia@startlinjen.dk) eller Lone (lone@startlinjen.dk). Du er også meget velkommen til at ringe til os i dagtimerne på 3536 2436.
Du forpligter dig ikke til noget, fordi du kontakter os. Betragt det som en mulighed for at indhente mere viden om, hvem vi er, så du har et bedre grundlag at vælge ud fra. Vi ser frem til at høre fra dig.