3 gode grunde til at blive frivillig på Startlinjen

”Det er super meningsfuldt at hjælpe mennesker videre i deres liv”

Har du lyst til at hjælpe mennesker med at komme et skridt nærmere deres drømme, selv om det måske lige nu synes håbløst? På Startlinjen ved vi, at alle mennesker har ressourcer til forandring, og at man med den rette støtte kan komme videre på trods af en tung bagage. Den støtte kan du være med til at give som frivillig ved telefonerne på Startlinjen.

”Det giver mig indsigt og motivation, når jeg får faglig sparring på mine vagter” 

Vil du lære nyt om samtaletekniske metoder, og er du reflekterende og åben for faglig sparring? Som frivillig får du mulighed for at deltage i kurser og supervisionsworkshops, så du løbende kan udvikle dig som samtalepartner. Vi har fokus på at være et seriøst og metodisk velfunderet tilbud, der tager udgangspunkt i en konkret problemstilling. Vi hjælper opkalderen med at få øje på egne ressourcer, og hvordan de kan bruges til at komme et skridt nærmere det, der betyder noget for den enkelte.

”At komme på Startlinjen er som at komme hjem i min farmors dagligstue”

Har du lyst til at være en del af et varmt og rummeligt miljø tre aftener om måneden, hvor du samtidig er med til at hjælpe mennesker videre i deres liv? Så har vi brug for dig her på byens hyggeligste frivilligsted.

Det eneste, vi stiller krav om, er:

  • at du er rummelig,
  • god til at lytte,
  • psykisk robust og 
  • fyldt 28 år.

Så skal vi nok sørge for at oplære dig til at blive en nærværende og kompetent samtalepartner.

Læs mere om at blive frivillig.

Startlinjen

L.I. Brandes Allé 4, st.
1956 Frederiksberg

Kontorets åbningstider
mandag-torsdag: 10-16
fredag: 10-13
tlf: 3536 2436

Ansøgningskema – bliv frivillig