fbpx

Ring til Startlinjen

 

Vi hjælper dig med at tage det første skridt til at få det bedre

På Startlinjen tror vi på, at alle mennesker har styrken til at skabe en positiv forandring. Det betyder, at der altid vil være et første skridt, vi hver især kan tage henimod det, der betyder noget for os. Sommetider kan vi dog have brug for lidt støtte til at blive bevidste om vores ønsker og handlemuligheder.

På Startlinjen sidder frivillige rådgivere klar ved telefonerne årets 365 dage fra klokken 16 til 23. De har alle en bred livserfaring og er uddannet i at lytte, rumme og spørge ind til det, der er svært. Udfaldet af en samtale med os kan være alt fra, at du får nye vinkler og nyt at reflektere over i forhold til den problemstilling, du ringer om, til at du mærker modet til at gøre noget andet, end du plejer, genfinder håbet, eller får øje på styrker, du ikke vidste eller havde glemt, at du har. Så hvis du er klar til at tale om det, der er svært, har lyst til at kigge på det med nye øjne og har modet til at lade dig udfordre, så er vi det helt rigtige sted at ringe til.

Lyder det som noget, du kan bruge, så ring til Startlinjen på 35 36 26 00

Anonymitet

Når du ringer til Startlinjen, har du mulighed for at være anonym, men uanset om du er anonym eller ej, så har vi under alle omstændigheder tavshedspligt.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.