fbpx

Bliv frivillig i København

Hjælp mennesker i krise

Vil du være med til at støtte mennesker i at tage deres første skridt ud af ensomheden? Eller at hjælpe andre ud på den anden side af en livskrise? Har du overskud til at styrke en pårørende, der er ved at miste sig selv? Og kunne du tænke dig at inspirere mennesker til at få et mere meningsfuldt liv? Så er jobbet som frivillig telefonrådgiver måske lige noget for dig!

Hvem kan blive frivillig?

Du behøver ikke at have en særlig uddannelses- eller erfaringsmæssig baggrund for at blive frivillig på Startlinjen. Du gennemgår under alle omstændigheder et intensivt introduktionskursus, inden du begynder at tage samtaler. Vi lægger nemlig vægt på, at alle frivillige arbejder ud fra vores fælles samtalemetode og værdigrundlag. Desuden vil du komme til at indgå i et fagligt læringsmiljø, hvor udgangspunktet er, at man aldrig bliver helt færdiguddannet som telefonrådgiver – der er altid plads til udvikling og forberedringer. Derfor skal du også være positivt indstillet over for at modtage sparring på dine vagter, også når du ikke længere er ny i huset.

Derudover er vores eneste krav, at du er fyldt 28 år, at du er rummelig, psykisk robust, og sidst, men absolut ikke mindst, at du vil være med til at værne om vores hyggelige og varme atmosfære på vagterne.

Er du på offentlig ydelse?

Man må heldigvis godt udføre frivilligt arbejde, mens man er på offentlig ydelse. Hvis du er i tvivl om, hvor meget, hvad eller hvordan, har Ase lavet en fin oversigt over reglerne, som du finder her

 

OBS! OBS! OBS!
Hvis du ikke har fået svar fra os inden for tre dage, må du meget gerne ringe til os på 3536 2436 eller sende en mail til frivilligkonsulent Rikke Ahlberg på [email protected]

Vores ansøgningsskema driller sommetider; også når der ellers popper besked op om, at ansøgningsskemaet er sendt.

 

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.